Responsive Banner design
Home » , , , » Kombi Yetkili Servisi Ataşehir

Kombi Yetkili Servisi Ataşehir

Gaz dağıtım firmaları tarafından yapılan kombi montajı yetkili ve sertifikalı personeller yardımı ile bağlantıları yapılmaktadır. Kombi Bakımı Nasıl yapılır konusunda halkımızın fazla bir bilgisi olmamakla beraber profesyonel personellerimiz tarafından sizlere yardımcı olunmaktadır. Yeni kombi montajı konusunda yaşadığınız ilde bulunan dağıtım firmasının yetkili ve sertifikalı ustalar hizmet vermektedir. Ataşehir kombi servisi olarak 7/24 hizmet vermekteyiz. Kombi servisi, bakımı ve montajı için bize ulaşabilirsiniz.

Kombi montajı konusunda bağlantı seti ve gaz fleksinin kullanılmasının yanı sıra gidiş hattı ve dönüş hattı montajlamaları önem arz etmektedir. Bu bakımdan dolayı kombi bakımı nasıl yapılır sorusunu aklımıza getirmekle beraber bağlantı seti içerisinde de 2 adet vana ile beraber 2 adet filtre kullanılması zorunludur. Kombi vana işlemlerinin takılmasının ardından 50-100 cm aralığında baca setinin verilmesi ile beraber yetişmeyen durumlarda ise ek baca uzatılmaktadır. Piyasanın her kombi markalarının kendine özgü ek baca uzatmalarının olması ile beraber maksimum ölçüleri de firmadan firmaya değişmektedir.

Bacalı kombi montaj işlemlerinde genellikle çelik baca kullanılmakla beraber İgdaş şartnamesinde maksimum ölçü belirtilmiştir. Kombi bakımı nasıl yapılır konusu hakkında yaşadığınız il ve ilçenizde kurumsal ve sertifikalı firmalardan bilgi almanızı tavsiye ederiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.