Responsive Banner design
Home » » Aion Oyunu

Aion Oyunu

Aion Online Oyunu NcSoft Firmasının geliştirdiği ve görsel tasarımının inanılmaz kalitede olduğu bir oyun. Saatlerce bu oyunu oynayabilirsiniz sıkılmadan. Oyunda görsel efektler gözünüzü doldurucak düzeyde iyi yapılmışlar. Oyun 4 farklı karakter tarafından oynanabiliniyor, tabi bu karakterlerin her birinin kendi özellikleri var. Her karakterin özellikleri başarılı birşekilde ayarlandığından hangi karakter tipi hoşunuza gidiyor ise onu oynuyabilirsiniz.
Seçtiğiniz karakteri oynadıkça geliştirebiliyorsunuz. Karakterinizin kendi gücünü gün geçtikçe arttırabildiğiniz gibi karakterinize ait büyü ve özellikleride geliştiriyorsunuz.
Yeni nesil oyunlarda görmeye alışık olduğumuz uçma özelliğinin de entegre edildiği oyunda 10.seviyeye ulaştıktan sonra bu özelliği kullanabiliyorsunuz. Geniş haritaları ve zengin görev seçeneğiyle oyuncuya farklı seçenekler sunan Aion’da PvE’nin yanısıra PvP mücadelelerine de katılabilirsiniz.
Oyuna üye olmak için aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz. Unutmayın üye olduktan sonra üye olduğunuz mail adresine gelen mailin içindeki aktivasyon bağlantısına tıklamanız gerekmekte.
images
aions
images

Bilgi 
images

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.