Responsive Banner design
Home » , , , , » Wordpress Yeni Blog Teması 2014 Seo Dostu Yayında!

Wordpress Yeni Blog Teması 2014 Seo Dostu Yayında!


Arkadaşlar ilk ciddi çalışmam desem yeridir.Ayrıca buralara gelmemde Sinan İsler'in kitabı çok yardımcı oldu bundan dolayı bazı şeyler onun eğitim temasına benzeyebilir.Son zamanlarda css ve php’ye olan merakım artmıştı ve aklımda hep bir WordPress teması yapabilmek vardı.Yaklaşık 1.5 ay php ve css üzerinde araştırmalar yaptım, artık WordPress teması yapabileceğime inandım ve oturdum bilgisayarımın başına.  Biraz amatörce oldu, biraz da hatalarım oldu ama bunları düzelteceğime inanıyorum.Şimdi gelelim PcEgitmeniBlog temasına.Tema isminden de görüleceği gibi bir blog teması fakat tam da blog teması değil.Biraz da portallık kattım işin içine.Ortaya güzel bir tema çıktı ve bunu ücretsiz paylaşmak istedim.Temanın ikinci versiyonunda işin içine biraz daha görsellik ve animasyon katmak istiyorum ama bakalım yapabilecekmiyim.Aslında temada görselliği az tutmam hızlı çalışması ve Google gözünde daha seri bir tema olmasıydı.
Tema Dosyaları Şu Adreste: - http://pcegitmeni.com/wp-content/upl...itmeni-v.1.rar Slider Dosyalarıda : http://pcegitmeni.com/wp-content/upl...eni-Slider.rar
Temanın Önizlemeside Burada: http://pcegitmeni.com/?themedemo=pcegitmeni-v.1
Temayı Kullanıcak Arkadaşlar:
Tema dosyalarında vermiş olduğum PcEgitmeni-Slider.rar içindekileri WordPress’in ana dizinine atın.Diğer dosya ise tema dosyasıdır.Onu temaların içine atın.Ayrıca yukarıda belirtmiş olduğum sitede konuyla ilgili detaylı bilgiler mevcuttur.
Yorumlarınızı bekliyorum. (İlk özenerek yapmış olduğum ilk çalışmam. ) Temayı kullanıcak arkadaşlar bana ulaşsın belki teknik aksaklık meydana gelir.En azından bende yardımcı olmaya çalışırım.

Alıntı Kaynak Adres: http://wmaraci.com/forum/wordpress-temalari/pcegitmeniblog-temasi-yayinda-173941.html

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.